Siyah35 doğumdan donra görmem beni çok üzdü gerçektende çok ihmal var poliklinikten gün verilmişti sezaryenim için sabah 8 de acilden gir dendi gittim biliyorsunuz ki 12 den sonra bişey yiyip içme diyorlar yemedim aç gittim bütün işlemler yapıldı ameliyat önlüğüm giydirldi ve anestezi doktoru bana dedi ki kim sana gelmeni söyledi benden sonra gelen sezaryen hastaları alındı ama ben saat 10 oldu hala alınmadım bana dediler ki seni ameliyata alamıyoruz ameliyatthane çok kalabalık bekliceksn yarım saat içinde bişeyler ye 11.20 de yemek yemeği kes dediler bu sırada saat 10.30 o an anladım geç saatte ameliyata alıcaklarını bana gün verilmiş saat verilmiş ama akşama kadar aç susuz bekletildim en son eşim ve yakınlarım sorun çıkarmaya başladı ve saat 19.50 de ameliyata alınıcağım söylendi çok rezil oldum ameliyat sonrası ayrı bi rezillikti zaten gaz sancısı çekiyorum nefes alamıyorum ağrıdan bebeği emziremiyorum refakatçim hemşire odasına gidiyor kimse yok hemşire çağırma butonuna basıyoruz geliyorlar uykulu gözlerle yanlışlıkla mı bastınız diyor hayır ağrım çok bebeği emziremiyorum ağrı kesici verir misiniz dedik bu buton acil butonu basmayın dedi ameliyatta verildi bidaha veremeyiz dediler saat gece 3 de dediler bunu sabah 10 a kadar bekledim ve o zaman ağrı kesici vurdular uzanın vuralım dedi hemşire uzanamıyorum serum verin dedim nasıl uzanamıyorsun uyumuyor musun uzanmak için diyor bana çok bilmiş bilmiş ağrıdan uyuyamıyorum dedim sadece yaslanmadan oturup ayakta iki büklüm durabiliyorum uzan biraz kalçanı aç benim için yeterli dedi anca uzandım öyle iğne vurdular Allah kimseyi oraya düşürmesin daha anlatmadığım bir okadar sorun var