Sss1947 Kızlar dün yaptığım ve bugün yaptığım bakabilirmisiniz aslında ben aralık 25 inde adet oldum 23 ü ilişki oldu adetten iki gün önce şuan da aşırı derece bir akıntım var gebelik oluşmuş olabilir mi
Sss1947 selenhuseyin 23 ünde ilişkim oldu 25 i adet oldum ama anlamadım şuan su gibi bir akıntım var onun için şüphelendim bilmiyorum ilişkiden hemen sonra adet ve gebelik ihtimali olur mu
selenhuseyin Sss1947 adetten sonra ilişki olmadı mı, ilişki yaşayıp hemen adet görünce tutma ihtimali çok düşük diye biliyorum, hakkında hayırlısı olsun canım
buketdeniz19 Sss1947 ilişkiden hemen sonra gebelik olmaz adetten sonra 14. Yada 15. Gün yumurtlama olur bir sonraki adete öğrenirsin hamile olduğunu anca canım çünkü sperm yumurtayı döllese bile döllenen yumurtanın rahime gelmesi 1 haftayı buluyor
anneyim01 Sss1947 canım kuruma gbi geldi 2 gün sonra tekrarla istersen İnşAllah sende Hamilesin dr ☺️🤲🏻
Nisannurr Duratest yalancı pozitif çıkartıyor kuruma çizgisi oluşuyor. Bence farklı marka ile deneyin
Sss1947 Nisannurr daha önce bu markada bana denk gelmedi yarın ins nöbetçi bulursam alırım ya evde bu vardı
Sss1947 selenhuseyin oldu canım adetim 3-4 gün sürdü sonrası oldu ama bilmiyorum 🤷♀️ test çok güvenilir değilmiş sanırım üzüldüm
selenhuseyin Sss1947 duratest güvenilir, 25nde Adet olduysan 16 gün önce adetin bitti büyük ihtimal adetten hemen sonra yumurtlama gördün eğer tutmuşsa tabiki, bi kaç gün üst üstte test yap takip et buraya da paylaş yorumlayalım 🙂
Sss1947 buketdeniz19 ilk gebeliğimde öyle olmuştu adet bitimi diğer gün kalmıştım o yuzden merak içindeyim çok tesekurler o 8 hafta sürdü malesef inş kalırım tekrar
buketdeniz19 Sss1947 stres yapma canım kalırsın tabiki adet bitimi yumurtlama olmaz ovülasyon testi kullan
Sss1947 selenhuseyin yumurtamam zaten her zaman adetten sonraki ilk 2-4 gün içinde oluyor umarım vardır çok tesekurler yorum ve yardımınız için 🥲🩷🩷🌸
selenhuseyin Sss1947 var gibi zaten bende adetten hemen sonra yumurtlama gördüm adetime 8 gün kala test yaptım aynı sizin gibi çıkmıştı umursamadım bi kaç gün sonrası birden bire yapasım tuttu net bi şekilde çıkmıştı
Sss1947 buketdeniz19 benim o şekilde canım 4 aydır aynı gün doktora gidiyorum o şekilde yumurtluyorum
Sss1947 buketdeniz19 bir sorunum yok yumurtlamam hep o şekilde geçen ay iki kere yumurtladım bi sorunum yok ama bu şekilde sapıtıyor bazen malesef ki