Busraaaakkk songul5657 Nasıl yani hamile kalı an ayın cinsiyeti belirlediğini mi düşünüyorsunuz sahiden? Görmemiş sayıyorum yarabbi. 🫢
songul5657 Şuan hepiniz haklısınız . Yanlis anladınız ama inançlı biriyim çok şükür. Kusura bakmayın boyle yanlis anlasilmak istemedim
kurtctn songul5657 senin dediğin şu galiba Çin ve maya takvimi muhabbeti duydun ona yaşın kaçsa bi tablosu var ordan bakarak tahmin edersin ama ancak tahmin olur yani her zaman tutmaz o takvimler
songul5657 kurtctn evet oyle duydum bide hani halk arasindada derler bu sene erkek senesi veya kiz senesi diye aslinda boylede demek istemistim
tosbito songul5657 burada çok ilginç başlıklar okudum ama hiç biri bu başlığa rakip bile değildi 😂😂 Allah iyiliğinizi versin
3kedili2bebekli songul5657 burda aynı ayda hatta aynı gün hamile kaldığım kişiyle bile cinsiyetlerimiz farklı eğer cinsiyeti merak ediyorsaniz eşinizin genetigine bakın cinsiyeti erkek hücreleri belirler çünkü gün ay yıl fark etmez
Bebekkuzu songul5657 ayla ne alaka Allah aşkına bebeğin cinsiyetini babadan gelen kromozom belirler biraz genel kültür
orkidemm_ Bebekkuzu tutamıyorum kendimi tutamıyorum artık 😂😂yazınca bana cvp da vermiyorlar diyorum ki bilimsel olarak ayın yılın ilgisi yok baba belirler vs
Alparslanmomm songul5657 çok yakın arkdaşımla aynı ay neredeyse aynı hafta hamile kaldık şuan o erkek bebek bekliyor ben kız bebek 😊