Oguzalpveannesi Slm kızlat 28 hafta olduk hala çağla krizim geçmedi rüyamda bile görüyorum normalde bu aylarda çıkmıyormuydu ya seyyarlarda falan sokaklarda oluyordu sanki ben mi yanlış biliyorum ne zaman çıkacak bilen varmı öldük beklemekten 😂
ikicocuklubiranne Oguzalpveannesi https://instagram.com/doganoglugida?utm_source=ig_profile_share&igshid=14ggppnhgs1fz bu sayfaya bir bak canım 😊
Hmyr_ygt Oguzalpveannesi ne güzel unutmuştum aklıma getirdin sağıl yani 😡 şöyle postların başlığını direkt yazmasanız olmuyor mu biraz düşünce yani bulma imkanı olmayanlar var
Zehramom Oguzalpveannesi ah çağla benim kanayan yaram hem çok seviyorum hem tüyü alerji yaptıgıiçin banayasak🤦🏻♀️
Oguzalpveannesi ikicocuklubiranne internetten almıyor eşim ya arkadaşlar aldı buzluktab çıkarıp yollamışlar sünger gibi erimiş bi tuhaf olmuş aldıkları gibi attılar çıkacak bekle bi hafta kaldı diyor ama sanırım beni kandırıyor 🙄
Oguzalpveannesi Tugbax68 sen ne taraftasın ben hataydayım bizim burda geçen sene bu zamanlarda vardı sokaklarda ya Emin’im ben ama bu sene yok 😑
Denisss Oguzalpveannesi arkadasin yazdigi linkin oldugu sayfa ankarada esim almis gecen hafta buzlu dgil yeni mahsuldu
ikicocuklubiranne Oguzalpveannesi erik aldım canım taze geldi memnun kaldım sayfa zaten Bilgi veriyor bu konuda 😊
Oguzalpveannesi Hmyr_ygt he biz buldukta sen kaldın millet hastalık bişey sanmasın diye başlığa yazdık hayret bişey ne yazsaydım acilllll mi yazsaydım
Ahmer0412 Bende çilek ve çağla bekliyorum çilek var ama bol ve tatlı değil bi çıksalar hiç affetmiycem yani o derece 😂😂😂😂🤣🤣
Vandb Ben izmirdeyim pazar gunu yol kenarinda denk geldi aldik ama kilosu 100 liraydi biraz nefsimi koreltcek kadar alabildim😂