Semilk05 Kızlar ben 13 haftalık hamileyim 50 kiloyum yani ilk bebeğimde böle karnım çıkmamıştı ama bu kendini şimdiden belli etti çıkarak. Bir de bugün yatarken karnımda pıt pıt bişi oldu çok erken hareket için ama aceba 2. Diye ayırt edebildim mi diye düşündüm.😂 Sizin nasıl durum kaçıncı haftada hissediliyor 2. Gebelikte 💕♥️🫰🏻
kbradrn1 Semilk05 benimde aynı şekil ileriki haftalarda hareketi ilk gebeliğe göre daha net şekilde oluyor artı karnım çok çabuk büyüdü
42havvanur Semilk05 ilke gore digerlerinde daha farkındalık oluyor mesela ben 3 ncuye hamileyim 9 haftalikken pit pit hissetmeye basladim ve karnim suan 6 7 aylik.
1ogrencianne Semilk05 benim de ilkinde karnım çok geç büyümüştü sanırım iç karın ile alakalıymış. İlkinde 19. Haftada falan hissetmiştim ama bunda 16. Haftadayım hâlâ karnım hiç yok ama uzanınca bazen damar atıyor gibi oluyor. Bebek hareketi mi karında olan normal şey mi bilmiyorum ama bebek gibi geliyor 😂
Semilk05 Edacck benim sanırım iç karnım çok dar. Ya da çok mu gaz vs oluyor da böle şişiyo anlamıyorum akşamları sabaha nazaran daha çok gündüz kalkar kalkmaz ayva göbeğinden büyük yani
Semilk05 kbradrn1 ya böle aşırı bi karnım değil ama ayva göbeğinden bi tık büyük ve benim normalde dümdüzdü zayıf olduğum için o yüzden bana çok geliyor
bozkurtttt 2.gebeliklerde karnın çıkması,ağrıların daha erken hissedilmesi,hareket algılanması bedenimizin “biz bu işi biliyoruz daha önce yaşadık hadi başlıyoruz” demesi 🥰
semahayall Semilk05 benimde 2. Hamileliğim , 16+5 te hissettim ilk hareket , ilk hamilelikte de 17 lerde hissetmiştim
TKumsall Semilk05 ilkinde erkekti 14te hissetmeye başladım karnımda erken çıkmaya başladı ikinci kızdı 17de hissetmeye başladım karnım daha yavaş çıktı şu an 3e hamileyim erkek mi kız mı hala belli değil ama 16da bı kaç defa hissettim sonra çok nadirlesti 17+1iz bakalım hayırlısı karnimda baya çıktı 2 aydan cikmaya başlamıştı