yesimd31 ezgickm çok çok silik çizgi var canım bende gebeliğimi bu marka ile öğrendim kan verin kesinleşsin
ezgickm Busranur_mnts regl çok düzenli değil canım ya bir haftadır şeffaf akntım var bugünde göğüslerimin çok az bir ucu ıslandı neden acaba derken bir test yapayım dedim
Busranur_mnts ezgickm awox ya da prodoctor testleri daha güvenilir canım bulabilirsen onla dene hormon değerlerine bakıldı mı hiç normalde göğüste sıvı gelmez prolaktin hormonun yüksek olabilir o da gebeliğe engel oluyor bazen
Busranur_mnts ezgickm hmm anladım canım hayırlısıyla nasip olur inşallah dediğim testlerden bulamazsan Trendyoldan da alabilirsin ben öyle yapmıştım
ezgickm eslem2121 @Busranur_mnts Bir tanede kaset vardı onda hiç yok dedim bir süre sonra bu kadarcık belirdi bilmiyorum yada olsun istiyorum anndjsjsj
Busranur_mnts ezgickm azcık net çıkmadığı sürece her markaya güvenmiyorum ben canım yanlış yönlendirmek istemem 🥰
ezgickm eslem2121 aslında daha var ama bu ay reglim bittikten hemen sonra yumurtlama oldu iki gün sonraydı
yesimd31 seyda_0715 canım artımed markası çok yalancı pozitif veriyo ben bi ara hamile olmadığım halde yaptım silik çizgi çıktı bi kaç gün sonra regl olmuştum
ezgickm yesimd31 bugün yine yaptım yine aynı çıktı en iyisi birkaç gün bekleyip kan vermek testlere resmen güvenemiyorum
yesimd31 seyda_0715 canım ozaman beta ver kesinleşsin hayırlısı olsun hakkında hepsi yalancı pozitif göstermez