orkde ayni yollardan geciyoruz seni cok iyi anliyorum ama rabbimin nasip etigi zamanin önüne gecemeyz ol der ve hic ummadigin bir zamanda olur emin ol yani buna inan güven gerisi gelir. Arkadasim iki senedir korunmayi biraktim ama hic düsünmedim olursa olur olmasa olmaz dünyanin sonu degil diyip hayatima baktim dedi bana o bile 2 sene sonra hamile kalmis yani stress yapmayan biri olarak bide. Yani nasip isi biraz ya nasipte varsa elbet seni bulur o haber. Hep dua et.
Bak ben mesela yine adetlendim ama yarindan itibaren kendime sadece bir kac kural koydum bunlar da söyle:
Beslenme düzenimi bozmusdum yarin tekrardan düzenli beslenmeye basliyorum, vitaminlerimi icicem, uyku düzenimi yerine getirmek istiyorum ve gün asiri iliski düsünüyorum adeten sonra ama bu sefer adet gelmeden test yapmicam veya oldumu olmadimi diye düsünmicem hayatima bakmaya karar verdim bunca zaman cocuk düsüncesi yoken nasil yasadiysam öyle devam edicem gerisi taktiri ilahi elbet birgün nasip olur insAllah kaderimizde varsa. Ve bende mesela pkos baslangici varmis yani doktor en azinddan öyle dedi bi 10 kilo alirsan pkos olursun dedi. Bak sende ne güzel hic bir sorun yok 🫶 bi arkadasimda 5 sene korunmadi olmadi tam tüp bebek yaptircagi ay hamile kaldi dogurdu üstüne yine hamile kaldi onuda dogurdu simdi yine hamile 😂 gercekten kafada bitigine artik inaniyorum ya hatta bu forma gilmek bile bi yerde nekadar cok istedigimizin kaniti..
InsAllah Rabbim ne senin ne benim ne de isteyen gönlünden gecen gercekten anne olmayi gönülden isteyen her kadinin ellerini bos birakmasin.