ozemay sevden6 doğum ücretini henüz sormadık açıkcası önce doktor denemek için gitmiştik ama muayene ücreti 2500 tl
mrvmitawa ozemay doğum ücretini öğrendininiz mi acaba? Ben ona göre de devam etmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti gerçekten çok fazla
ozemay mrvmitawa konuşmadık randevumuz 2 hafta sonra ama 2 yıl önce arkadaşım 25 bin olmuştu açıkçası 50 bini gözden çıkarıyoruz biz de
mrvmitawa ozemay ben bugün randevu almak için aradım ve doğum ücretini de sordum 42 bin şimdilik dedi. Ve bu yılbaşından sonra güncellenen fiyatı
mavisim25 mehmer ağar çok iyi ve bilgili bir hekim, ama yoğunluktan mı bilmiyorum ilgisi çok az geliyor bana. takibi kendin yapman herekiyor olması gereken şeyleri gözden kaçırabiliyor. ben memnun kalmadım doktor değiştirdim malesef..
mrvmitawa mavisim25 yaa haklısınız ama inanın önceki doktorumdan daha ilgili geldi bu hali bile inanın. İlk gebeliğim ve Urfa’daki bütün doktorları duydum neredeyse ve değiştirmek istediğimde ilk ona gittim başkasına da daha gitmek istemiyorum önceki doktora da dönmek istemiyorum. Tecrübelendim ama bir daha çocuk düşününce net birine karar verip devam edeceğim