havva_5 Miracle_1 tekrar merhaba canım bana doktorum eğer gebelik içinse gerek yok zaten aşılama yaptık dedi gebelik için değilse sıkıntı yok ilişkiye girebilirsiniz dedi. Bu kadar.
bahaarkaya Miracle_1 vallahi bu benim ikinci aşılama ben ilk aşılamamda sadece aşılama olan akşamında ilişki kurdum ondan sonra da ilişki olmadı bebek oluştu ama kimyasala döndü tutunamadı bilmiyorum bunda da dün tekrar aşılama oldu aşılama akşamı sadece ilişki oldu dün akşam başka da olmadı yani daha da ilişki düşünmüyorum açıkçası
havva_5 Miracle_1 bir gün sonrasını değerlendirdik ama sağ tarafımda çok batma hissettim, başka gün de olmadı
Miracle_1 havva_5 anladım canım bende başka postları gördükçe günaşırı vs acaba ihtimal düşürür mü diye düşündüm açıkçası değerlendirmeyi bende bıraktım bir iki gün sonra beklemeye geçtim
havva_5 Miracle_1 iyi yapmışsın canım henüz yumurtlama bitmediğinden herhalde bi istek vardı değerlendirmek istedim ama çok fena acıdı sağ tarafım. Aslında doktorlar öneriyolarmış aşılama sonrası ama işte herkesin vücut yapısı farklı, verdiği tepki farklı
Miracle_1 bahaarkaya benimde aynı canım ilk aşılamamda ertesi günü sadece ilişki olmuştu bu kez aşılama günü ile birlikte sonraki ve bir sonraki günü değerlendirin sonrası size kalmış dedi aşılama öncesi de 5 günlük perhiz istediği için 31 inde yani 9. Günde de olmuştu