anonim51 Busranur_mnts ben hep evde kendim alıyorum aldığım kadar ağdaya hiç gitmedim 35 haftalık olduk 37de randevum var ağdaya gitmek istiyorum ama orası kıllı olacağı için utanıyorum
Busranur_mnts anonim51 ben 3 aya kadar evde yapıyordum da yapamadım sonra gidiyorum mecbur kuaföre kız onlar zaten neler görüyor normal zaten kıl olacak ki Ağda tutsun 😅
Busranur_mnts Semilk05 gideyim ya sağol canım doğum zamanı da Allah kerim bakalım çıkarsa yine giderim olmazsa da lohusalıkta yine kısaltma yaparım
Semilk05 Busranur_mnts ya ani doğum olursa kısaltma makine bi şekilde olur sonra yine düzene sokarsınız
Elzem123 Busranur_mnts şimdi ağdayla alın sonra 38 gibi tekrar alırsınız hemen çıkmaz zaten. Benim lazer geçmişim var hem az çıkıyor hem de geç. En son 30 gibi almıştım şimdi daha bu hafta 38 oldum yeni ağdayla aldım pazartesi doğuma gireceğim nasipse.
prs_99100 Çok uzamasına izin vermeden git, sonrasında rahat etmen için diyorum. Yoksa çok kafaya takılacak bi konu değil aşırı aşırı kötü olmadığı sürece kimse tertemiz olamaz maalesef, kimse de ayıplamaz rahat ol kafaya takma 🙏🏼
Busranur_mnts prs_99100 kafata takmıyorum ya çok da uzun kalmıyor zaten da rahat edemiyorum şuanda da rahatsız olmamın sebebi galşba makineyle kısaltılmış için küt uzuyor ya batıyor gibi oluyo 😅 Ptesi falan gideyim çıkınca yine giderim 38 39 gibi doğumdan önce lohuslıta da rahat olur Teşekkür ederim 💖
penbe_karisi Busranur_mnts olur niye olmasın ama ben kuaföre gittim 3 4 sene sonra eve aldım küçük bir tane 4 5 ayda bir yapiyordum
Busranur_mnts penbe_karisi ay şanslısın yaa benim de gebelikte biraz incelediler gibi geç çıkıyo gebelikten sora eski haline dönmez inşallah 🤣
penbe_karisi Busranur_mnts ayy insallahhh canım büyük rahatlık valla doğumdan sonraaa sende baslaa 🥹🥹
Busranur_mnts meltemerennn yaa bende bi sıkıntı olmadı illaki Ağda yaparken kasıldım ama bi sorun olmadı senin geçti mş sonrs