Kaya1902 Caglaucrr ben organik bölümünden aldım Civilim alt üst takımlar 70 Tl zıbınlar 30 tl idi. Civil marka alt üst aldım bugün 30 tl çok beğenerek aldım her keseye uygun kıyafet bulmak mümkün 👍🏻
Selim_Alparslan Caglaucrr ben hepsini civilden aldım bence kumaşları kaliteli hep pamuk ve organik aldık
Busrababuz Caglaucrr civilde uzun kollu zibinlar 10 tl ye düşmüş hem çok güzel hemde kaliteli bir kaç tane de takım aldım ama başka markalarda da çok güzel ürünler var ama artık kıyafet almayı bırakmam lazım kızım doğsun hayırlısıyla sonra devam edicem 🤣
Yasemincifci Caglaucrr cabım ben indirimdeyken 2 tane 10 lu hastane cıkışı aldım yine indiirmden zıbın almıştım 5.50 tl ye
Damla01 Hastane cikisi aldim 70 den basliyordu benim aldigim 89.90 dı begenerek aldım. Patik falan aldim. Civili begeniyorum ama bazi seyleri istedigim yumusaklikta degil.
Busrababuz Caglaucrr 30 haftalığım canım yavaş yavaş agirlasiyorum o yüzden çoğu şeyini aldım hallettim küçük şeyleri kaldı onlarida önümüzdeki ay inşallah bitiricem o yüzden sende almaya başla bence ağırlasmadan
Yasemincifci Caglaucrr evet ben herşeyimi indirimden aldım o şeklde yararlana yararlana bitirdim😂 27. Haftadayım
Tubademir85 Caglaucrr bütün kıyaferlerı hastane çıkışları battaniyeleri civilden aldım yıkadım ütüledım memnun da kaldım , her keseye göre ürünleri var, kumas kalitesi ıyı ve seçenek çok..
Aycann12 Caglaucrr bende bi tulum aldım 22 tl ye bebek deterjanı. Çorap dalin kalitelili ve güzel çok beğeniyorum ama herşeyi ordan almadım ayrı ayrı yerden aldım
Yasemincifci Caglaucrr valla hepsini bir anda almak istemedim indirimler daha iyi oldu mis oldu kafam rahat sıra doğurmacada😂