Sunshine__ Mutlu_Bir_Anne3 ismi aras olan çocuğunuz huy karakter olarak nasıl acaba bende aras koymak istiyorum da
Mutlu_Bir_Anne3 Sunshine__ Oğlum diye demiyorum çok tatlıdır, yakışıklıdır oğluşum. Ayrıca çok merhametli, neşeli, bir o kadar da duygusal bir çocuk 😍
Mutlu_Bir_Anne3 Sunshine__ Çok teşekkür ederim. Amin 🙏🏻 inşallah sizin yavrunuza maşallah, Allah bağışlasın. Her daim mutlu olsun yavrularımız inşallah 🙏🏻🥰 Asaf da güzel isim bence 😍
Sunshine__ Mutlu_Bir_Anne3 Amin inşallah evet bende ismini çok seviyorum kalp atışında doktor Ali Asaf vardı ya oradan aklımda kalmış ilerde oğlum olursa adını koyarım diodum Rabbım e bin şükür oldu ve koydum rabbim çocuklarımızı kötülüklerden korusun
rabis-0201 kzclr Oğlumun adı Tarık Emir, kız olsaydı Gülce Neva koyacaktık. Nasip inşallah bir dahakine 😄
gunespera nilperab nilperab inan ki haklısınız benim ikinci evliliğim ve eşimin ilk çocuğu olucak Kadir de dedesinin adı 🤭 ne yaptıysam ikna edemiyorum kıvanç göktuğ isimlerini çok beğeniyorum ama illa Kadir olsun istiyor sevgiliyken de hep bi gün oğlumuz olursa ismi Kadir olucak derdi Allah nasip etti bakalım belki ikna edebilirsem Kadir Alp koyabiliriz😂😂
nilperab gunespera kadir alp hoş geliyor kulağa .Eşimin ismi Kadir çok ağır ama eşimin dayısının ismi kadirhan o daha yumusak gelıyor😀inş ikna olur eşiniz şuan sadece emine ismiyle kalsaydım daha da kızardım aileme Allahtan Özgeyi koymuşlar da beni kurtarıo😀isimden çekmiş biri olarak yazıorum yanlış anlamayın lütfen
krizantemmm kzclr oğlum alparslan ikinciye gebeyim kız ise asya olacak erkek ise daha karar vermedik barlas, Göktürk aklımızda olan isimler şimdilik
mutl Bir oğlum var Ahmet Tunahan 😍 boncuğum benim bi görseniz çok tatlı çok sevecen maşallah. İsim çok etkiliyor bence. Mesela ahmet olanlar daha yumuşak . Oğlum da yumuşak ve sevecen. Tunahan daha kararlı, hareketli . Oğlum da iki ismi de taşıyor .
mrvxl Oğlumun adı Muhammed Azad kızım olacak inşallh onuda Masal Aden ya da Mısra Aden koymayı düşünüyorum bakalım