Ziyangillerrr_ @kzclr Oğlumuz olacak Aybars düşünüyoruz Allahın izniyle🩷 Adıyla yaşasın miniklerimiz inşallah🤲🏻🕊️
aybike2212 Ziyangillerrr_ benimde oğlum olacak ben aybars istiyorum eşim ve kızım ayberk istiyor bakalım sağlıkla gelsinler inşallah kzbn51 kzclr
turefbetul kzclr oğlumun ismi Ali Asaf, ikinci bebişimiz henüz 8+6 ‘ da, cinsiyeti belli değil, isim de hiç düşünmedik🤭
Mutlu_Bir_Anne3 kzclr ilk bebeğimin ismi Aras 😍🥰 şimdi ikinciye hamileyim. Onun için de Altay ismini düşündük 😍🥰 hem abisiyle uyumlu hem de enerjisi, anlamı çok güzel bir isim.
Sunshine__ Mutlu_Bir_Anne3 ismi aras olan çocuğunuz huy karakter olarak nasıl acaba bende aras koymak istiyorum da
nilperab gunespera güneş pera çok modern ve hoş isim.Kızımın ismi nil pera benimde.Kadir kocamın ismi ve bence çok ağır isim.Şimdi iki kardeş biri çok modern diğeri çok ağır.Acaba yanına ikinci isim mi koysanız naçizane tavsiyem.Benimde ilk ismim emine ağır isim hala sevemıyorum.Diğer ismim özgeyi kullanıyorum ve annemlere isyan ediyorum.ablamın ismi sadece özlem neden bana emineyi verdiniz dıye😀
gunespera nilperab nilperab inan ki haklısınız benim ikinci evliliğim ve eşimin ilk çocuğu olucak Kadir de dedesinin adı 🤭 ne yaptıysam ikna edemiyorum kıvanç göktuğ isimlerini çok beğeniyorum ama illa Kadir olsun istiyor sevgiliyken de hep bi gün oğlumuz olursa ismi Kadir olucak derdi Allah nasip etti bakalım belki ikna edebilirsem Kadir Alp koyabiliriz😂😂