ilknursysll Doktorunuz neler diyor size normal doğum mu yapacaksınız sezeryan mı olacaksınız ben de ikizlere hamileyim daha 8+6 haftalığım beni ne bekliyor çok merak ediyorum nasıl olacak?
mervesdoruk ilknursysll ikiz değil benimki ama genelde sezeryan oluyor diye biliyorum normal doğum hiç duymadım
3boysmom ilknursysll normal yapabilende var okumuştum burda ama ben sezeryan oldum 2 ay oluyor, ilk doğumum sezeryan olduğu için normal doğumu hiç konuşmadık doktorumla
rupar Bana direkt doktorum sezeryan dedi zaten ilk doğumum da sezeryandı. İkiz gebeleri maksimum 36-37 de alıyorlar
ilknursysll İkiz bebekler çok farklı insan hem çok sevinçli hem çok tedirgin ben daha yeni 8+6 haftaligim 6 hafta da gittim doktor ikisininde kalp atisi var dedi ama tutunamamalarindan çok korkuyorum
Fuunndaaa ilknursysll bugün kontrolüm vardı doktorum 38 e kadar dururlarsa 38 de alırız dedi ilk dogumum sezeryan olduğu için mecburi sezeryan olacağım
ilknursysll Fuunndaaa hayırlısı olsun insallah sizin de ilk haftalarda karnınızın alt kısmında ağrı oluyormuydu
Semra_ayzit Benimde ikiz ve tüp bebek olduğu için 6 tane doktora gittim hepsi risk alamayız deyip sezeryanla alırız dedi. Özeldeki doktorum çok nadir olsa da 38. Haftayı görüyorlar. 37. Haftaya kadar dururlarsa 37de alırız dedi
ilknursysll Semra_ayzit hayırlısı olsun hakkınız da insallah siz bana dua edin ben de sizlere edeyim 😂hamilelerin duası kabul oluyor