fatma995_ Arkadaşlar gebelik öncesi lazere gidiyordum şimdi bıraktım 3 aylık oldum ama hormonlardan dolayı yüzüm dahil kıllanma oldu baya temizliği nasıl yapmalıyım ne onerirsiniz
champanne fatma995_ bende de aynısı oldu epilasyon aletinin kökten almayan başlıgı ile kısaltabilirsin demişti ben yüzüme ip kullanmak istediğimi söyledim çok rahatsız olursan sık olmadığı müddetçe olabilir dedi
champanne fatma995_ hem kıl kökünü uyarmamak adına hemde hamileyken hassas olan cildi yıpratmamak adına ağda önerilmiyor
bsrelif Bende artık o kadar zorlanıyorum ki bıyık vs çene almaktan Braun yüz Epilasyonu imdadıma koştu ruj gibi eskiden de kullanıyordum ama atmıştım şimdi tekrar sipariş verdim
champanne bsrelif köke yakın alıyor mu yani bıyık bölgesinde o ufak siyah kök şeklinde belli oluyor mu
bsrelif fatma995_ 3-4 güne çıkıyor link vermek yasak forumda BraunFS1000 yüz tüy alma makinesi diye geçiyor ruj boyutunda beyaz
bsrelif fatma995_ yani olmaz ama yorumlarda bazıları sertleştirdiğini söylemiş yalan bilgi vermeyim şimdi size.
champanne bsrelif kişiden kişiye cımbız ip bile sertleştirebiliyor bi şans verilebilir kullanımı da kolay