cinderella Zehrailly teşekkür ederim bu haftalarda kız da erkek de aynı görünüyormuş 2 hafta sonra netleşir herhalde 😅
cinderella [silindi] erkeğe benzetiyorum dedi ama herkes kız diyor bende karar veremedim öylesine attım buraya da bilen annelerimiz çıkıyor 😍
cinderella minikimd teşekkür ederim erkek olduğu nerden belli oluyor doktor da erkek gibi dedi çünkü 😘😘
Duygukul cinderella nubu yukarıya doğru bakıyor yani omurgaya dik o nedenle erkek olduğunu düşünüyorum benn
leyla0101 cinderella benim 5 haftalık gözüküyor burdan ama doktura gitim kese gözükmüyor kis gözüküyor diyo ama ben 1 ay önce hamile miyim diye gittiğimde otresiyon da kis olduğunu söylemedi
cinderella leyla0101 kis bende de vardı yumurta çatlıcakmış ama çatlıyamamış kis oluşmuş kendiliğinden geçer demişti geçtide sizinde öyle olur muhtemelen
leyla0101 cinderella bana da geçer dedi hamilelikte ama kese gözükmedi aynı doktura geçen ayda giyim o zaman baktığında kis olduğunu dememiş ti
cinderella leyla0101 kesede görünür ya sıkmayın canınızı herkeste aynı görünür diye birşey yok kese 5 haftalıkken göründü ama 7 haftalıkken bebek göründü çok minikti belirli belirsiz bence siznde yeni yeni oluşuyor
leyla0101 cinderella öyle mi diyorsun baya bı umud ettik çünkü 2 test te pozitif çıkınca bide belirti ler olunca