borulcem Kontrolde sancım olduğu ve açıklığım olduğu söylendi yatış yapmam istendi ama evde bir çocuğum daha olduğu için imza atıp çıktım bu haftada doğum yapan var mı ya da aynı durumu yaşayan var mı ne zaman doğum oldu 2650 gram mış şuan
Gozdeeeeeee borulcem merhabalar 41 gün önce aynı durum ile karşılaştım ve 36. Haftamda doğum oldu 2. Bebeğim sağlıcakla kucağımıza aldık yatış bende yapmadım dediğiniz gibi bir tane daha bebeğim var oda 2 buçuk yaşında ama doktorum kanaman ağrın nişanın gibi durumlarda gecede olsa direkt geliyorsun dedi
Masal2021 borulcem çatı muayenesi mi yaptı sancıların düzene girince git ben 2 cm ile bı haftaya yakın kalmıştım ama eVDE
Zehrailly Canım düzenli sancın varsa hastanede kalman daha doğru olur çünkü sancıların sıklığı ve süresi önemli.
borulcem Gozdeeeeeee ben zaten çok hissetmiyorum ilki normal olduğu için sancının nası bir şey olduğunu biliyorum doğuma az kala gitmek istiyorum ama ikinci bebeğim olduğu için çok hızlı ilerler diye de korkuyorum açıkcası
borulcem Masal2021 açıklığıma baktı NsT’de sancılar 93 ü gördü düzenliydi yatış yapmak istemedim evde bir bebeğim daha var
aframoms13 borulcem hayır olmadı hatta benden önce odaya gitti babasının yanına benim dikişim daha uzun sürdü 🥹🤣
borulcem Masal2021 bakabilirler de 2 gün yatmak istemiyorum işkence gibi sürekli birileri gelip açıklık bakıyor yatırıp ciğer geliştirici yapıcaklar büyük ihtimal ilk kızımda da olmuştu 33 haftalıkken durdurmuşlardı ama eziyet gibiydi 22 aylık kızım henüz ve bensiz durmaz pek yani uzanıyordum az önce ama onda bile sürekli yanıma geliyor içeride babası ve dedesi olmasına rağmen
Gozdeeeeeee borulcem benim ilki mecburi sezeryan olduğu için Buda öyle oldu rabbim zamanında sağlık bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizi çok iyi anlıyorum bende doğum yaptığım da bebeğim gece uyanarak beni istemiş hastaneye getirmişlerdi birlikte uyuduk bi yanında oğlum bi yanımda kızım allahtan bir gün kalmıştık hastanede valla zayıf doğan hemen toparlıyor oğlumda öyle doğum olmuştu
borulcem aframoms13 yaa sağlıklı olsunlar da yapılacak bir şey yok yaradan nasıl yazdıysa öyle yaşayacağız
borulcem Gozdeeeeeee ilki 3540 doğdu ama 40 haftasını doldurmak üzereydi bu zayıf olunca ilgilenemedimmi gibi bir sürü soru doldu içime kötü hissettim belkide ilk kızım babasına benziyor buda bana benziyor sa ondan zayıftır
Gozdeeeeeee borulcem öyle düşünüp kendini suçlama canım her bebeğin gelişimi farklıdır rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah