Senemmm999 Kızlar merhaba😍 35 haftalık Hamileyim aşırı uyuyorum sürekli halsizim elimi kolumu kaldıracak halim yok ve sürekli uyuyorum bu haftalarda normal mi ?
anonim51 Senemmm999 bizde bugün 35 haftalık olduk sol kasığımda zonklama oluyor ağrı oluyor nasıl tarif edilir bilmiyorum ilk gebelik
Es07 Senemmm999 bende de aynı Gece uyuyamıyorum tüm gün uyukluyorum Demirim düşük o da etkiliyor bilmiyorum
dandinidastana 34+3 ben de böyleyim 30larda enerji geliyor diyorlardı ama bana da uğramadı maalesef hep yorgunum hasta gibiyim
ylnydgd dandinidastana aslında 2. Trimester enerji geliyor, 3 te geri gidiyor 34 üm ben de 1 gün iyiysem 3 gün kafam kalkmıyor bi de çalışıyorum. Hastane çantası hazırla diyolar ona da halim yok 🥹
dandinidastana ylnydgd off az kaldı ama her gun daha zorlaşıyor sanki 🥲 ben çalışmadığım halde zorlanıyorum Allah yardımcınız olsun 🤍
anonim51 dandinidastana amin inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor ister istemez kilosunj
Es07 Senemmm999 bende 30dan beri uykum var Gece doğru düzgün uyuyamıyorum Tüm gün esniyor uyukluyorum halsizim