istanbuldabiizmirli Baklavaseverim olur mu hiiç. Onlar semtin mobeseleri, başka işleri yok. Herkese akıl vere vere kendilerine kalmıyor oysa ki😌
Baklavaseverim istanbuldabiizmirli Değil mi bir de çok değerli bilgileri ile bizleri aydınlatıyorlar 🤣🥰🥰
istanbuldabiizmirli hanega çok güzel bir yer Ünye, evet, maşallah, çıktığınız hiçbir yol utandırmasın , her dileğiniz olsun. Çok güzel bir hayatınız olsun. 🌸
hanega istanbuldabiizmirli güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizin de sevdiklerinizle birlikte sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun 🫶🏻💐🧡
arven000 istanbuldabiizmirli evet kesinlikle isterdim. O tarafların sokaklarında yürürken bile içim açılıyor
Aaayseeert istanbuldabiizmirli bende nerdeyse 30 olacağım millet 20 yaşında 2 çocuğa falan sahip ahahhaha
nilperab istanbuldabiizmirli ben istanbul şilede yaşıyorum eşim buralı ve işi burda.Ama ailemin olduğu yer Ankara’da yaşamak isterdim.Ya da ailemle birlikte sahil kasabasıda olur
istanbuldabiizmirli nilperab Annem de Ankaralı, orayı bir ayrı seviyor , sanırım kan çekiyor diye bir şey var ama 42 yıldır İzmir’de diye Egesiz de yapamam diyecek hale geldi, bi tek Çankaya simitini İzmir gevreğinden daha çok seviyor😉😉
nilperab istanbuldabiizmirli evet simit ankarada bambaşka.susamı için pekmez ve su kullanıyorlar çıtır çıtır gevrek😀istanbulda bulamadım öle simit😕Ankara yaşam koşulları güzel vence doğal güzelliği yok😀ama şartlar oluşsa hemen giderim
istanbuldabiizmirli Aaayseeert okudum o kadar çok okudum ki, sonra iş güç kariyer, evliliğim bile çok geç saate kaldı 🥲haliyle de bebiş geç geldi.
Aaayseeert istanbuldabiizmirli olsun sonuçta hayallerinize kavuşmuşsunuz her şey çocuk değil nasip olmuş geçte olsa ☺️
istanbuldabiizmirli Aaayseeert çok şükür evet. Şimdi derdim bebişe yetebilecek, iyi bir anne olabilmek 🩷
istanbuldabiizmirli papatyakokulugece oow bir Karadeniz sevdalısı daha, hoşgeldiniz🙏🏻Peki neden orada yaşamak isterdiniz?
istanbuldabiizmirli Anneoluyorumm00 çekirdek aileniz dışında konuşacak insanları duymazdan gelmek zor olsa da ben uzun süre önce dinlemeyi ama kaydetmemeyi tercih ettim, onlar konuştular ama ben onları dikkate almadan devam ettim. Önemli olan sizin kendinize güveniniz + sizin ve eşinizin uyumu + eşinizin tutumu. Umarım nefes tüketmeye değmeyecek zihniyetlerden korunduğunuz bir yerde, çok huzurlu bir hayat yaşarsınız❣️
Anneoluyorumm00 istanbuldabiizmirli ne güzel söyledin kuzum 🥰 inşallah canım benim şu sıra aradığım tek şey huzur 🩷😘
beyzakzlrmk istanbuldabiizmirli istanbuldabiizmirli mutfagımız gercekten cok guzel mısafır tok bıle gelse yemeden gondermeyız sımdı yoruklere gelınım sabah aksam kahvaltı falan yıyolar cok tuhafıma gıdıyo 🥲