Dinolisoo havvasamet ben 27 haftadayım sana önde dediyse 26 hafta sayılırsın. Ama gebelde 30 hafta sonrası düzene girer girmesede 14-15 gibi doğum yapa bilirsin
TKumsall HappyMom tahmini 18 Haziran tabi benim bebelerde bekleme huyu yok inşallah hayırlısıyla en azından Mayıs ortasına sonuna kadar tutabilirsek çok iyi
Elisayaso TKumsall cinsiyet belli mi hareketleri hissediyoemusunuz acaba şuan benimde o günlerde gözüküyor da 🥲
sule135 Normalde 22 Ocak gözüküyordu ama bebiş çapraz duruşunu hala değiştirmediği için 15 Ocak için gün aldık 🥹
aysenurmihra 29 Ağustos gözüküyor benim ama 25 Ağustos istiyorum bizim evde herkes ayın 25.inde doğduğu için bu minnoşum da oylebolsun istiyoruz bakalım kısmet neler göreceğiz 🤍🪷
Busra46____ 12 Haziran gözüküyor ilk gebelik belkide supriz yapar kurban Bayramı’nda beraber olalım da diyebilir😂
Elisayaso babyou benimde bu tarih gözüküyor :) cinsiyeti ne bebeğinizin hareketleri hisssediyormusunuz şuan 🥲
babyou Elisayaso büyük ihtimalle kız dedi doktor ama salı netleşicek hareket 2. Gebeliğim olduğu için bikaç defa hissettim ama öyle düzenli hissetmeye başlamadım henüz ilk gebeliğinizse eğer daha çok erken
TKumsall Elisayaso 16da baya hissediyordum sonra nerdeyse hiç hissetmedim ama diğer bebelerim küçük onlarla ugrasamaktandir diye düşünüyorum cinsiyeti de önce erkek sonra kız dediler Perşembe günü 3lu test için gidicem inşallah netlesicek sizin belli oldu mu
Yazmelegi_ htcvldn evet. Hatta afedersiniz idrara çıkıyorum biraz durunca yine geliyor sanıyorum gidiyorm tuvalete damla damla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ama o an öyle baskı oluyoki baya idrar yapicam sanıyorum 🤣 normal artık büyüyorlar