Angelaass Yazmelegi_ vallahi normal bekliyorum ama benim işler hesaba pek uymadı şu an hastanedeyim protein kaçağı var idrarımda tansiyonum yüksek dün yatış verdiler. Ne olacak bilmiyorum
Yazmelegi_ Angelaass inşallah zamaninda gelir 🌸 bende dün hastanedeydim azıcık sancılarım çıktı. Erken gelecek diye korkuyorum 🥺
Necc86 Ben dün kontrole gittim. Çok şükür herşyimiz iyi cinsiyetimiz de erkek 🩵🩵 en küçük kese fotoğrafından 12. Haftaya kadar attığım her fotoda burda tahmin edenlerin hepsi kız demişti. Ama tahminler tutmadı 🫣
gulsenehmedova2002gmailc kartanesi___ korkacak birşey yok ben ikincikez doğurdan ver normal isdiyorum çünkü sezeryan olursanız doğumdan sonra ağrılarınız cok olucak ama normal yaparsanız dogurunca bitecek ağrılarınız əskisi gibi kalkib yuruyeceksiniz hic doğum yapmamişsiniz gibi inanın bana hamiləliyiniz normal keciyorsa haraketli olmağa çalışın daha kolay olucak size
kartanesi___ gulsenehmedova2002gmailc yok ben vajina genişlemesi ve ileride idrar tutma sorunu yaşamak istemiyorum
aselinannesi38_ HappyMom şuan 89 sezeryan olacağı için ama yeni acilden geldim Dr 27 haftalık dedi ne zaman dogurucam kafam karıştı 🫠
kizinaasikanne HappyMom sezaryen olucam heralde 4 Mart hem doktorun ameliyat günü hem 38 hafta olduğum hafta 😂😂