gulcin_glgc Kızlae adetim biteli 14 gün oldu ama adetim bittiğinden beri gögüs ağrım geçmedi adetime 13 gün var test yaptım aşırı silik markası freely yalncı pozitif olabilrmi
Siyahbeyaz_ gulcin_glgc evet yalancı pozitif veriyor. Daya dictor, Nimo, sente, artimed erken gebelik testi bunlar bana hep yalancı verdi. Eğer varsa eczaneden prodoctor veya awox alın
yasewin gulcin_glgc postlarıma bakabilirsiz bi kaç gün önce bana yalancı pozitif verdi kan verdim 0.4 çıktı :( adetime dört beş gün vardı o zaman bekliyorum şimdi sizin inşallah gönlünüze göre olur♥️
ipek9 gulcin_glgc canım bence çok erken biraz daha bekle benim bat bugün ama yine de biraz daha bekleyecem
Tortilla gulcin_glgc bence yanlıs cıkıyor olabılır. beta 1100 cıktı yinede denedım nasıl sonuc vercek diye asırı silik cıktı zor gozukuyordu.
alynaca Siyahbeyaz_ ya aslında benim için yanlancı çıkması çok daha iyi çünkü 3.gebeliğim olcak ve kızım daha yeni 1 yaşına girdi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese vaktiyle nasip etsin🙏