Perry Merhaba güzel anneler💜 Bebeklerimizle birlikte nice sağlıklı hafta artı aylarımıza ve koklayabiliceğimiz güzel günlerimize🙏🏻 Sizlere sorum bebek arabalarınızı aldınızmı?? Ya da düşündüğünüz marka model varmı aklınızda??şimdiden tşkler, sevgiler..
Ftmrt Perry biz aldık casual cadillac air daha kullanmadık tabiki ama arkadaşımın tavsiyesiyle bu markayı seçtik kendisi çok memnun☺️
DamLaaaa35 Perry bende aldım quinny zapp flex blush renk olanı aldım henüz kullanamadım tabi :)) ama evde deniyorum hamile halimle hemen katlıyorum üstelik taşıması hafif
Perry DamLaaaa35 evde denemeler keyifli olmalı😌 Kullanış kolaylığı olması çok güzel olmalı.. tşkederim🙏🏻Ne kdarlıksınız??
Ftmrt Perry inşallah çok araştırdık internet üzerinden yorumlar güzel evde de denedik katlaması açması çok rahat bakalım Bebek doğunca da memnun kalırız diye düşünüyoruz 😁
Sevsav BFerayeY biz de twist aldık. Henüz kullanmadık ama etrafımda da öok görüyorum. Tutulan bir model. Pratik olduğu için seçtik
Ades34 Perry Mamas&Papas Urbo 2 aldık. Henüz kullanmadık ama yorumlara güvenerek aldık herkes aşırı memnun eminim biz de çok memnun kalacağız 😊