bsr_1905 Arkadaşlar haftada bir gün düzenli temizlik için abla arayışındayım burası aklıma geldi konyalı olup işini temiz yapan kendiside iyi olan tanıdığınız var mı? Varsa yazın değerlendiriyim?
Aralsmom_34 bsr_1905 merhaba, geçenlerde birisi buradan iş için yazmıştı konya dan hatta , hamileymiş temizliğe gitmiş ama parasını dahi vermemişler. Zor durumda olduğunu yazmıştı hatta maddi olarak. O geldi aklıma belki bir şekilde kullanıcı adını bulursunuz
anneyimanneeee bsr_1905 ben geleblrm uygunsa ama bir bebeğim var yanımda bide hamileyim cok ihtiyacım var şu ara sıkısığız
bsr_1905 Aralsmom_34 evet bende oludum onu çok üzüldüm ama o olmaz bende hamileyim kıyamam doğrusu iş yaptırmaya
aybukeayagci Asla yok ben ilk çağırdığımı ikinci çağırmadım asla beğenmedim varsa memnun kalan bende bilmek isterimmm
bsr_1905 aybukeayagci aynen öyle eskiden insanlar ihtiyacı olduğu için çalışmak için çabalardı bi şimdikiler o kadar gözü açıkki inanamıyor insan mecbur kalmasam hiç istemem ama hem 2 yaşında oğlum var hem hamileyim şimdiden birini bulup düzeni oturtmak istiyorum ama zor dediğin gibi
aybukeayagci bsr_1905 benimde 13 aylık kızım var bende ondan istiyorum, evet doğru söylüyorsun benim en son çağırdıklarım dolap kapaklarını bile silmemiş yani toz alırken bir de ucuzsa değil en kötü 2 kişi 5000 tl istiyorlar yaa
bsr_1905 anneyimanneeee bebeğinizin olması sorun olmaz tabilide ama ben düzenli biriyle anlaşmak istiyorum teşekkür ederim