yoncahan İnstagramda meşhur cinsiyet tahmincilerine sordum ve keseye bebeğin sağ/sol duruşuna göre bir şey söylediler. Merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz? Ben hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
ebruu1616 yoncahan muhtemelen bebeğin sağda olduğunu ve erkek olduğunu söylediler banada aynısını dediler 😬
yoncahan ebruu1616 yok canım solda olduğunu ve erkek olduğunu söylediler, sağ tarafta olunca kız oluyor aslında sizin bebiş doğdu mu?
Zeynepefem yoncahan aslında solda olunca kız diyorlar hep ama benim kızımda sağda. Dogruluk payı yok yani
ebruu1616 yoncahan Allah allah banada sağa yerleştiğini ve erkek tahmininde bulundu cinsiyet tahminci bi sayfa, yok ben 11 haftalık oldum daha
yoncahan Zeynepefem yaaa solda olunca kız mıı ay hadi inşallah 🤭🤭 valla kız derlerse bana şok olur sürpriz olur bakalım
yoncahan ebruu1616 ayy çok heyecanlı ya. Ben en basından beri erkek hissediyorum eğer kız olursa sürpriz olur çok. Fetal dna testi yaptırdınız mı? Orda da net çıkıyormuş cinsiyet.
ebruu1616 yoncahan yok yaptırmadım 20 ocakta ikili tarama için randevum var duruma göre fetal yaptıracağım ☺️ bende başından beri kız hissediyorum ama tahminci sayfa bi şoka soktu beni 😬