Ada25052025 saadet2308 Zhde deletedmom43191 Masal30 [silindi] bu haftalarda söylemek çok doğru değil ama tahminde bulunulabilirim söylememi ister misin dedi bende olur hocam dedim kız dedi çift çizgi var ben çift çizgi görünce kız derim dedi ama tabi net değil ilerleyen haftalarda belli olur dedi🌸
[silindi] Ada25052025 nasıl ya 12. Hafta da dümdüz olurdu hani kızların bunda bildiğin çıkıntı var doktorunuzun ismi nedir merak ettim
Ada25052025 Zhde ahhaha burda kız diğer postta erkek, bir çok kişi erkek dedi bacak arasına😅🙈 2 doktor kız dedi bakalım fetal verdim 10 güne çıkar🙈
Ada25052025 [silindi] kendi kliniği olan bulundugum sehrin en iyi doktorlarından☺️ cihazı da çok üst segment kuzenim de bu doktora gidiyor bi kız bi oğlu var, 12. Haftada ne dediyse dogru oldu dedi ama tabii belli olmaz tahminde bulundu doktorum da🥰
[silindi] Ada25052025 doğrudur doktordan iyi bilemeyiz sağlıkla kucaklayın inşallah 🙏🏻😍 ama sizi bişeye etiketleyeceğim bakın bende bacam arasıyla ilgili post açtım bir bayan 12 haftalık kızının bacak arasını paylaştı bende sanıyordum ki vajina hafif şiş durur ama tamamen boştu. Benim de 12 haftalık bir bakın benim bebeğime