esiladuhan minikmucizem20 eğer geç yumurtlama değilse yani vaktinde yumurtladıysan adetin düzenliyse bu ovulasyon testleri gebelikte de bu şekilde çıkıyor evet denemiştim hamileyken. Yani pozitif olabilir testin fakat gebelik testi yapman gerek net bir sonuç icin
seher23_ minikmucizem20 ilki geç döllenmis bu erkn demek iki çizginin pozitif oldgunu biliyorsnuz dmi
minikmucizem20 seher23_ evet biliyorum ama 3 gün öncesinden çıktı ona şaşırdım acaba ikiz mi diye 😂sizce kan ne zaman vereyim
seher23_ minikmucizem20 ikiz burdan belli olmaz bu erken döllenmis ondan hemen gosteryo İkiz istiyorsanda insllah gönlündekini nasip etsin Rabbim. Yakın hastane varsa acilde ver kan bence için rahat etsin
minikmucizem20 seher23_ istiyorum ama erken döllenme ilk defa gördüm de kızımda geç döllenmeydi sanırm çok silikti görünmüyordu bile 3 gün kala
esiladuhan minikmucizem20 önemli olan çizginin koyulugu açıklığı değil var olması her gebelik farklıdır kan vermen gerekiyor netleşmesi için
bebee1 @Rabiatrl hayır ilk olmamalı ikinci olabilir ve yapmadan önce sıvı alımına dikkat etmeniz gerek