bahaarkaya havva_5 evet aşiri zorlandim ondan sonrada olmadı bencede ondan dolayı oldu diyorum adet olsa ağrısı olurdu diyorum
havva_5 bahaarkaya olabilir inşallah gebelik belirtisidir tuvalette kendini çok zorlama bu süreçte gittiği kadar, gerisini boşver 😅
bahaarkaya Sudesahin_23 yok bence kırmızı el kanaması gibi oldu aşiri zorlandim ondan dolayı oldu diyorum ama bilemıyorumda
bahaarkaya Sudesahin_23 hiççç beliii olmaz ayyy Hadı inşallah barı artık biri tuttun ya hiçbirimizin tutmadıııjj🤦🏻♀️
bahaarkaya mystery94 kız ben diğer gebelıkte tutunma oldu hata aşılamanın 14 günü görmüştüm o zaman bide aşırı azdı kahve rengi şeklındeydı
bahaarkaya havva_5 ayy yok baktımda kabızlıktan oluyor kuzu progestan yapabiliyormuş kabizlık umudum gerçek ten hiç yok yanı ama rabbim büyüktür
mystery94 Sudesahin_23 Hadi ya :(( sağlık olsun o zaman kuzum en kısa zamanda Allah’ım inşallah nasip etsin sana da🥹🫶🏻
bahaarkaya Sudesahin_23 yaaa ama inan senin olayının şokundayım aşiri nettı senin ya nasıl oldu anlamadım
bahaarkaya mystery94 benimde aşılama günü sayarsam 11 gün saymazsam 10 inşallah bende de vardır ya 🤦🏻♀️ama aşiri umutsuzum belirtiler ne var sende
mystery94 havva_5 bahaarkaya lidya_15 zenan1111 kızlar ben sabah yaptım biliyorsunuz hiçbir şey belli değildi gözde bile çok çok zor görüyordum şimdi akşamüstü de yapayım bir daha dedim çizgi belirginleşmeye başladı yani artışımı geçti🥹🥹🥹🥹attım testi aşağıda lütfen kızlar yukarıya çıkıp Sabah attığım testle karşılaştırrmısınzzz😭
bahaarkaya mystery94 kesınlıkle görüyorum resmen böyle fotoları gördükçe umudum artıyor inşallah vardır ya 🥹