tatliheyacan Deleted33000 dolapta yoğurtlu çorba ve bulgur pilavı var yanına kanat yapacağım bugünde böyle olsun
meryossss Deleted33000 ay ayrı mi yapiyosun hep yoksa sizde mi öyle alistiniz yakın olsak gelirim valla asko geriliyorum şuan yemek yaparken ben ben degilim
Deleted33000 meryossss yok bacım çoğu zaman biz ona uyuyoruz ama sarma dolma soğanlı olur ve başka bazı yemekler onları da zaten kocam sevmez kendimiz için ayrı yemek eşim için ayrı yemek yaparım çoğu zaman buyur gel canım sofram boldur her zaman
edabolukbasi3- Deleted33000 mercimek çorbası köfte pilav var dünden bir de misafirim vardı bugün yoğurtlu makarna su böreği milföyden baklava yapmış kayınvalidem onlar var
Sevgiiss vanilya_kokusu_ bende öyleyim benim eşim et olarak yemiyor sadece kıyma yiyor 😄 yoksa ben her gün kavurma et sote falan olsa yerim 🤣🤣
Deleted33000 Sevgiiss süt diyetinden sonra ilk yiyeceğim şeylerden biri cacık olur kesin zaten çok özledim
Deleted33000 anonim51 ay burda çok pahalıydı kız yemeye alamiyorduk hele buzluk için hiç alamadım valla