AyseguL01 19+5 günlük hamileyim ilk defa 1 hafta önce hissettim daha sonra bir kaç kez hisseder gibi oldum o kadar benim gibi olan varmi endişeleniyorum.
Aysegolcuk AyseguL01 korkma canım ben 21 haftamda hissetim 25 haftaya kadar zamanı var Daha küçük olduğu için fazla hissetmiyorsun
Anneyimmmmm AyseguL01 bende 20 haftalığım 3 gün önce hissettim sonra olmadı birdaha. bide bugün oldu daha küçük olduğu için endişe etmiyorum sende etme daha çok hareket eder 😊
Ftmrt AyseguL01 hiç korkma ben de senin gibi 19. Haftamda yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım şimdi 26. Haftadayım maşallah uykumdan uyanıyorum bazen bir tekmesine 😂❤️ Daha çok minik annesi 🙏🏻❤️
Aysegolcuk AyseguL01 21 haftamda’da Fazla hissetmiyordum arada bir hareket ediyordur korkuyordum acaba sorun mu var diye suan 31+2 haftalığım hiç yerinde durmuyor
AyseguL01 Anneyimmmmm benimde ilk gebeliğim olduğu için insanlar 15 ,16da hissediyorum dedikce sürekli kendimi dinliyorum aça hissedecemmi felan diye galiba biraz heyecanlı bayağıda sabırsız geliyorum 😊😊
AyseguL01 Aysegolcuk Ayy darısı vize olsun bizde gelelim o günlere Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin