duyguduygu_ mystery94 kasiklarinizda agri sanci varsa çatlamış demek oluyor galiba bende öyle olmuştu
Ozlm_24 duyguduygu_ @Fundayim Kızlar al bi test yaptım eşim gitti aldı o varmış sadece negatif malesef😣😞
Fundayim Ozlm_24 adet günün yarın degilmi belki geç döllenmedir canm yarinida bekle bi olmazsan Çarşamba tekarr yap. Hem bazılarında idrarda cikmiyo
Ozlm_24 Sudesahin_23 inşallah son bit letu kaldı onu denerim muhtemelen bidaha kullanmam nasip artık bilmiyorum neyapıcamı
Ozlm_24 Fundayim evet yarındı canm hiç sanmyrö ya agrılar gelmeye başladı karnıma bekliycem yarın eger olmazssam diger güne test yaparm yine
bahaarkaya Fundayim yok iki çatlatma olumsuzdu bu ikinci aşılama ilkı tuttu ama kimyasal oldu progestan kullanmadığım için düşünüyorum bu ikinci bakalım nasıp
Fundayim bahaarkaya ilk aşılama tuttuysa inşallah buda tutar birbirimize dua etmekten başka elden bişey gelmiyo
bahaarkaya Sudesahin_23 dokuz gündür çok silik bir şekilde öğrenmiştim diğer aşılama da ertesi gün yaptığına daha belirgindi zaten dokuz günden sonra bir de hCG salgılanıyor