Ozlm_24 duyguduygu_ inşallah ya sizde nasıl bir agrı vardı kasıklarınızda merak ettm ama ben sabah kan vermeye gidemem galiba kar yagıyo yollar kapalı🥹
Ozlm_24 Fundayim bu 5. Denemem her seferinde negatif görünce veremiyorum ya adet geçince vermek istedim açıkçası umudum tükendi artık🥹
duyguduygu_ Ozlm_24 umudunuzu kaybetmeyin stres yapmayın yinede verirseniz sonucu alırsınız kaç yaşındasınız bu arada
mystery94 duyguduygu_ canım gece seninle yazıştıktan sonra bir batma oldu aşırı ama öyle böyle değil 3 5 dk sürdü sonra geçti ama ilkkk deda böyle bi batma yaşadım sızı fln oluyodu ama bu farklıydı sende öyle olmuşmuydu
duyguduygu_ Ozlm_24 bende 22 yaşındayım iki yıldır evliyim ama hem yaşınız çok genç hemde iki yıl olmuş moralinizi kesinlikle bozmayın ♥️ inşallah en kısa sürede pozitifi sizde görürsunuz pcosmu vardı
mystery94 Ozlm_24 iğneyi ilk defa mı vurdurdunyz sizde canım benim ilk iğnem tek yumurta gelişmişti 3. Günümdü bugun 14. Gün test yapın diyolar keşke yapsaydın canım bende de pcos var
Ozlm_24 mystery94 2. Ovitrelle ignem canm elimde test yok ve sabah da gidemiycem ya kardan tokide otryz yol kapalı 😅
Ozlm_24 duyguduygu_ @Fundayim Kızlar al bi test yaptım eşim gitti aldı o varmış sadece negatif malesef😣😞
Fundayim Sabah kalktogimda adet olacakmis hissi vardı karnimda belimde. Kasıklarımda öyle mental çöküş 😊
duyguduygu_ mystery94 evet ben doktoruma da sormuştum bu yumurtanın çatladıginin belirtisiymis iğneden sonra