adl_12 elizanisra ilk gebeliğim de 6 haftalık idim eşim dedi ki kızımız olcak beyaz tenli iri gözlü bi bebek gördüm dedi harbiden de kızımız oldu beyaz tenli iri gözlü.. ikinci de kuzey Irak da görev de idi aradım hamileyim dedim direkt kızımız olcak dedi kızımız oldu :) bu bebe süpriz oldu adamcağız yorum dahi yapamadı 😀😀 ama dün sordum da bu kes hissetmiyorum dedi.. Eşim kimin bebeği hakkında yorum yaptı ise o cinsiyet oldu adamın içine doğuyor
duygumfoca elizanisra Geçen sene 11 şubatta kızımı kaybettim birkaç ay sonra rüyamda Dr.Burak Hazineyi gördüm hamile olduğumu ve erkek olacağını söylemişti bu rüyamı doktorla paylaştım hayırlara vesile olsun inşallah ddi instagramdan takip ettiğim bir doktordu daha snra hamile olduğumu öğrendim yine paylaştım daha snra oğluma hamile olduğumu öğrendim 🥰
elizanisra duygumfoca ya çok üzüldüm Rabb’im cennette kavuştursun ,şimdikini de sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah🥰
defnosunannesi_ elizanisra evet ben gördüm hatta hep kız hissediyordum ,erkek olma şansi yok diyordum ,rüyamda da erkek olduğunu gördüm nasılsa rüyaların tersi çıkar demiştim ama erkek olucakmiş bebeğim hem şaşırdım hemde sevindim
demirrleydi_ elizanisra ikisindede gördüm ilkinde sarışın kıvırcık saçlı bir kız vardı kucağımda kızım doğdu şuan 3 buçuk yaşında ikincisinde de kucağımda top suratlı sarışın bir erkek bebek vardı kucağımda emziriyodum şuan oğlum iki aylık ve ikiside rüyamda gördüğüm gibi 😄
aslig elizanisra eşimle nişanlı olduğumuz dönem gördüğüm bi rüyada ilk çocuğumuz erkekti. Ve şimdi bi erkek bebeğe hamileyim :) rüyamda gördüğüm yaşlarını merak ediyorum gerçekten benzeyecek mi diye 😂 şimdiye kadar gördüğüm rüyalarda hep erkek bebek görmüştüm.
Keziban 42havvanur ben de üçüncüye hamileyim iki kızım var ya erkek görüyorum ya kız görüyorum gerçekten ben de aradayım😂
queenanne1 elizanisra valla benim hissettiğim %99 erkekti zaten, rüyamdada hiç düşünmediğim bir erkek ismini görmüştüm. sonuç : oğluşum var😂