merviiisko Arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum bu soruyu dünden beri genital bölgemde kalp atışı gibi seğirme gibi garip bir şey hissediyorum ara ara tedirgin oldum bu durumu yaşayan var mı ya da neden olur bilen var mı
dgngr merviiisko özür dileme kadınız. Normal büyüyo, değişiyo. Bi de bebek ilk oraya yakın oluyo ya daha yeniyse çok normal bence
Medihabed merviiisko korkmayın çok normal çünkü bebek anne karnında ambiyon sıvısını içiyor Buda zamanla hıçkırmasına sebep oluyor 😊 ilerleyen haftalarda elinizi karnınıza koyduğunuzda bile nasıl güzel hıçkırdığını hissedeceksiniz bazen günde 3 4 kez hıçkıracak korkmayın 🤗
merviiisko dgngr 20+5 teyim ilk gebeligim tabi tecrübem yok bilmiyorum internetten biraz araştırdım bebek hıçkırdığı için olur yazan olmuş ama dünden beri devam ettiği için mantıklı gelmedi bana açıkcası🙁
dgngr merviiisko ay ne güzel. Çok tatlı ya büyümüş te hıçkırıyomuş. Gönüşlü olcak annesi demek ki. Not al sormak istediklerini doktorun yanında hatırlamak için bakıp sorarsın
merviiisko Ruyasekr2089 bende internetten araştırdım hıçkırdığı için olur demişler hep demekki öyle gerçekten🥹 yeterki ondan olsun 😊😊