Hazeel 1ogrencianne benm kuzenime de hiç bastırma yapılmadı ama ben iki doğumumda da üç dört defa bastırıldı ve canm çok çok yandı ağladığımı hatırlıyorum hemşire elimi bırak siye kızmıştı bana mı denk geldi bilmiyorum ama çok ürkütücü :(
1ogrencianne Hazeel sezaryen miydi? Özel hastane miydi? O sanırım kanama ile ilgili bir şeymiş. Kanama az gelince bastırıyorlar yazmışlardı. Benim kanamam çoktu ilk günden bile. Acaba ondan mı bastırmadılar anlamadım 🤷♀️
vanilya_kokusu_ banuck valla sonda takınca farketmedim bile afedersin insan eşiyle birlikte oluyor ondan mı korkacak😅
Aysecan0335 Benim spinal oldu uyştuktan snra taktılar ameliyathanede.çarşamba 2. Doğumum var yine aynı şekilde isticem odada takmak isterlerse falan
TKumsall banuck bende iki ameliyatta da anestezi öncesi takıldı ameliyathaneye gitmeden biri spinaldi biri geneldi ama ikisinde de hep öncesinde takıldı
hilale6161 banuck odada takılıyor ama anlamıyorsun bile. Kimseyi dinleme. Acidigi filan yok. Okadar ameliyat olucaksin esas ameliyat sonrası zor sen en basitini kafaya takmışsin🥰