mirababy03 kartanesi___ evet sezeryan mecbur oluyorum ancak günü kendileri veriyor mesela pazartesi verdiler cuma için rica ettim asla değiştirmediler
hiraikra Benim de ikinci sezeryanim 37 haftalığım iki gün önce gittim 39 tamamlatacam diyor doktorum yani 23 ocaktan sonraya gün veriyor bende tedirgin oluyor ya sandım başlarsa yada bebeğe birsey olursa diye
makbule2025 kartanesi___ 39+1 de ilk sezeryenimi olmuştum aslında 38+5 ideal bir zaman hem bebekler son haftalarda kilo alıyorlar 39 u geçmezseniz sıkıntı olmaz bence 😌
hiraikra kartanesi___ aynen öyle bende çok bekletilmek istemiyorum bir sknti çıkar diye doktorumuzda 39un içinde alacak daha iyi gelişsin diye sanırım hayırlısı. Doktorunuz size bıraktıysa gelişimi iyiyse 39a bırakmayın bence
Meryem-7927 kartanesi___ benim ilk doğumunda evde suyum geldi 38+4 de onun için sezeryan oldum şimdi ikinci dogumum var doktor 38+1 haftaya gün verdi
MerveLeo kartanesi___ benim ilk doğumumda suyum geldi 39+2 de sezaryen oldum şimdi de 38+2 için randevu aldım. Riske girmek istemedim
MerveLeo kartanesi___ eğer açılmanız yoksa 38+5 bence ne kadar dursa o kadar iyi. Benim 2. Olacak diye bu tarihe verdi doktor itiraz etmedim.
annekiz6141 kartanesi___ kuzum zaten gün vericek ya haftalar da sızı zaten sureklı muayeneye çağırır bıde doktorunuza bu durumu söyleyin korkuyorum böyle olur mu vs dıye sanmiyorum korkma bıde doktoruna güven kuzucum 😍❤🥰
kartanesi___ ikiprensesannesi___ Benim karnım uzun zamandır gün içinde sertleşip birkaç saniye sonra gevşiyor ama bebek hareket ettiğinde oluyor yalancı kasılma bu mu oluyor yani bebek hareketlerine bağlı olarak oluyor karnımın hepsi değil bir bölümü tek sertleşiyor. Birkaç gündür de ara ara karnıma iğne batar gibi hafif sancım oluyor
ikiprensesannesi___ kartanesi___ bende de aynısı oluyor ama yalancı sancı daha çok ağrı yapar öyle değil benim bildiğim bende ilk kızımda çektim sancıları ama öyle olmuyo hatırladığım kadarıyla