zuk Kızlar 15 aylık kızım var martta doğum yapacağım anne bebek çantası almak istiyorum ikisinin eşyasını koymak için öneriniz varmı acaba
esra6393 zuk al bi sırt çantası doldur eşyanı ne gerek var anne bebek çantasına hep bunlar para tuzağı valla
iii95 zuk ben mcd bag den aldım. Kumaşı dokusu gayet sağlam boyutları da baya iyi. Biraz fiyatlı 1500 gibi bişeye almıştım Vera modelini. Ama çok memnunum
Strongirl_ zuk ben “nenny baby” diye bir markanın cantasini aldım e bebek ya da civilden aldım tam hatırlamıyorum ama benimde 3. çocuğum olacak, benim için yeterince büyük ideal. 3 çocuğu kaldırabilir..
annekiz6141 zuk kol çantası alıcam bende kuzum benım de 3 yasında kızım var bıde ıkıncıye hamıleyım 3 buçuk yasında olucak büyük kızım küçüğü doğduğun da 🥰 sırt cantası aldım 2 tane kızımda hıc begenmedım onca da para verdım 🤦♀️ çöp..
cansudny ben müslin anne bebek bakım çantası aldım. yıkanıyor, ve içi de çok eşya alıyor. hem zara home var hem tinylamb te var. plastik tarzı istersen kitikate e bak
lmf26 naylon ve kolay yıkanan leke tutmayan bişey bakıyorsanız oysho çantaları da güzeldi ben de henüz almadım hala bakıyorum
Ceku256 zuk bana Kraft moon hediye geldi memnunum aslında ama kendim tekrar alsam mcd bag alırdım çok hoş duruyor geçen birinde de gördüm
Mavininbiri zuk Rahatlıkla sığar, bayağı da bölmesi var. Arka tarafta alttan ulaşılır bölmesi de ayrı