yarenkrts Merhaba. Yılbaşı öncesi iki farklı hastaneden fiyat aldım. Bir kontroller dahil 75.000 diğeri kontroller dahil paket 100.000 TL. Benim bütçemi aşıyor. Yeni fiyat aldığınız daha uygun ve iyi hastaneler var mı? (İZMİR)
flz3576 yarenkrts Ege Üniversitesi devlet bölümüne gidiyorum 2. Gebelik ilk doğum orda oldu egenin özel bölümü de var devletle bir olduğu için çok çok uygun sordurun isterseniz çoğu kişi hata herkes memnun ve çok uygun. Uygun olduğu halde devlet bölümünden devam ediyorum çünkü benim imkan yetersiz ama düşünürseniz araştırın arayın hastaneyi derim
duygumfoca yarenkrts Kaçıncı haftadasnız şuan ben egepole gidiyordum fiyat sabitleme vardı 95 bindi muayeneler dahil dah snra hastane bize uzak kaldığı için Çiğli can hastanesine başladık fiyat sabitleme yoktu martta doğum olacak 80 bin
ozy64 2021 yılında ali akdemire lapiroskopik miyom ameliyatını oldum . Hekim olarak bilgisine sonsuz güvendiğim iletişimi mükemmel bir insan ege bölgesindeki herkes gozu kapalı ali hocaya gitmeli👏👏