fztanne_ mucize_bebek2 yok canım nerdeee ben de derde düşmüşüm. Dün 6+2 gittim kalp atışı yoktu 10 gün sonraya dedi de devlet dedi yani. Ben özele gidiyorum ve cuma gidecem inşallah
mucize_bebek2 fztanne_ hadi bakalım cuma görürsün inşallah bende pazartesi gideceğim 6+3 kesin bende göremicem😬
mucize_bebek2 buketdeniz19 bende 6+3 te gideceğim ama kilom var onun için görünmeyeceğini düşünüyorum bakalım nasip
buketdeniz19 mucize_bebek2 bol su iç idrara sıkışık git kese yukarı çıkıyor benim doktorum idrara sıkışık gel diyor genelde
hfhfh mucize_bebek2 bnm iki tane çocuğum var planli bir gebelik değildi ondan olabilir hala inanamıyorum cunku
mucize_bebek2 hfhfh benim de bir kızım var biz de planlamamıştık şaşırdım bayağı ama iyi ki olmuş diyorum şu an 🥰
Lova 6 hafta 6 gün olduk yarın müayene var , kardan dolayı nasıl gideceğiz bilmiyorum ama umarım kalp atışını duyarız 🥲
Lova mucize_bebek2 Evet kar yağmadı gittik ☺️ Kalp atışı duyduk ama ikiz gebelikt olduğunu ve 1ni kaybettiğimizi öğrendik malesef .. Geçen sefer kese görmüş 2 adet söylememiş zaten nafif kanamam vardı ikinci kese yoktu bugün ..
asliertural Gündüzleri 1-2 saat uyumalı, arada mide kazınmalı , mide ağrısı, bazen açlık . bazen kasık ağrısı onun dışında güzel geçiyor diyebiliriz 😍😁 6 hafta 3 gün yarın kontrol var güncellerim
Byn1998 hfhfh ben 5 haftaya girdim bugün itibari ile ağrılı uykulu yorgun akıntılı ama şükür ki bulantı yok bende tosun olcam galiba hep açım hep yiyorum 😄
beyzossss12 mucize_bebek2 bende korkuyordum bol bol dua et canım 6+1 de gördüm kalp atışı minicikti ama onu da duydum şükürler olsun
mucize_bebek2 beyzossss12 gözün aydın canım ben gitmedim 6+4 bugün biraz daha büyüsün dedim boşuna ultrasona girmek istemedim görünmezse diye