1Ali LadyX 3-4sene önce oldum o zaman çok yaygındı bilmiyorum ailecek geçirdik 6-7ay sürdü üniye gidiyordum sınıfta da çok fazla vardı geçti gitti şükür
Akkdkxjdndbn LadyX böcekler/ yılan vs tehlikeli hayvanlar Kusma(biri kusarsa hemen bende kussrım) Gece aynalardan korkusu(3 harfli görürüm vs diye bakmam yatamam . Küçüklükten sanırım korkutmuşlar ama denk gelmedim hiç)
LadyX Akkdkxjdndbn aaaaa hahahah biri ağlayınca ağlayanı duymuştum da kusunca kusanı ilk defa görüyorum 😅
LadyX osimdiannee köpek küçükken mi ısırmıştı canım? Beni de kovalamıştı 🥲 deprem hepimizin travması oldu malesef
LadyX ikiprensesannesi___ eşim herkese anlatır 😅 bilmiyorum ben her hayvanı beslemek isterim saçma bir hayvan sevgisi var içimde 😂 hani timsah görsem onu bile
LadyX osimdiannee aaaaa 🥺 çok üzüldüm saldırmış resmen. İyi ki kuduz değilmiş. Sokak köpeği miydi sahipli miydi
osimdiannee LadyX sahipliydi benden sonra başka bir çocuğu daha boğazından ısırdı sahibi aldı uzaklara götürdü sonra
nkkl LadyX bana zararsız geliyo yılan falan Allah korusun görüyorum yazın burda aklım çıkıyo yani ayaklarımı koyamam yere