Ahmtimrn Kızlar ben 21 haftalık hamileyim Allah izin verirse haziranın sonu veya temmuzun başı gibi dogum gerçekleşecek. Size bir sorum olacak sizce haziranın başı gibi doguma daha 1 ay varken uzun yola çıkabilir miyim çıkan oldu mu bişey oldumu
Deletedmom667 Ahmtimrn canım benımde kısmetse agustos bası dogumum.. Doktorumla konustum arabayla temmuz ortasına kadar yolculuk yapıp tatıle gıdebılırsın dedi.. Bnde tatıl rzw hazıranın 2.haftasına yaptırdım ama yınede acabadayım rahat olurmuyum dıye
Bluedreams Ahmtimrn benim doğumum da haziran sonu temmuz başına denk geliyor, 20 nisana Antalyaya rezervasyon yaptırdık, mayıs hazirana güvenemedim dolaşamam diye, siz de öyle yapabilirsiniz uygunsa
BurcuHamza Çıkmak isteyende çıkamıyorsun. Bel ağrın izin vermiyor 😬 hele otobüsle falan dahada zor çünkü arada mola verip yürüyüş yapman gerekiyor
Ahmtimrn BurcuHamza bende ondan korkuyorum işte suan 5 aylık oldugu için çok rahatım gitmek istiyorum ama korkutuyorlar benı dogum başlarsa ne yapacaksın diyorlar
Ahmtimrn Deletedmom667 canım bızde arabayla gitmeyi düşünüyoruz şimdi cocuk olduktan sonra gidemem seneye kadar biyere en azından diyorum dogmadan gidiyim ama onada cesaret edemiyorum
Gamzeemrmrt Valla cok sıkıntılı cnm. Bnce. Bn hamıle degıldım yazın. Balıkkesır edremıt bayabi dolastık öldüm. Kasıklarım agırdı cok. Bıde hamılelıkte dusunemıyorum. ☺️
Ahmtimrn Gamzeemrmrt canım ben dolaşmayacam zaten fazla gezemem de denize girmek istiyorum ankarada oturuyorum ben
Deletedmom667 Ahmtimrn bende aynı dusuncedeyım ama ben senın yerınde olsam mayısın ılk haftası gıderım rıske atmam stresede gırmem
Gamzeemrmrt Ahmtimrn anladım ama hamıleyken denıze gırmek bılmem ki yani afdersın herkez gırıp çiş kaka sen hemen mıkrop kaparsın
Gamzeemrmrt Ahmtimrn bnde her sene gıderdım busenede gıdıcem ama gıremem cunku mıkroplu yani bide. Denıze yakın yerde oturunca rahat oluyo. Cnm. ☺️
Didemocak Ahmtimrn sakin çıkma canım doktorun zaten izin vermez Allah korusun yolda doğum falan olur hastane yok yolda izde hemde yatsan yapamazsın kalksan kalkamazsin ben şu anda 16 haftaligim doktorum 6 aydan sonra uzun yolculuğu yasakladı direk çünkü erken doğum olur tehlikeye girer Allah korusun
honey Yani doktoruma öyle bir şey sormadım ama benimde Ağustos sonu gibi olacak inşallah doğum, acaba mayıs sonu gibi yada en fazla haziran ortası gibi falan tatile gidilebilir mi ? Arabayla zor olur gibi geliyor bana ama uçak yolculuğu yapılabilir mi acaba ?
Didemocak Birde herkes bir değil bizim bir tanıdığımız var daha 1 aylık hamileydi uzun yola çıktılar baya gezmisler doktora sormuşlar bunlar ciksak bir şey olur mu diye olmaz demiş tatilden dönmeden o şehirde kız düşük yapmış Allah korusun sen gitmek istiyorsan uçakla falan git ama onu da basınçtan dolayı izin vermiyorlar bence sen evde dur bir yere gitme bende öyle yapacağım 😐😐 ne olacak bu hamilelerin işi bir seyahate bile gidemiyoruz arkadaş 😆😆