bbbbaaassssstttt Bebeğin yaşıyor demesi acil ultrason bölümünde alttan baktılar sonra göbeğimden normal ultrasonla baktılar ama nasıl sevindim anlatamam bunu
yesimd31 bbbbaaassssstttt canım profiline girdimde foto göremedim silindimi acaba bu arada sevindim senin adına sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Keziban bbbbaaassssstttt ben maalesef şimdi gördüm 12. haftada birebir aynısını yaşadım bacaklarından aşağı çok fena kan boşaldı ben kesinlikle bebek düştü diye düşündüm gider gitmez şükür kalp atışını duydular ama hâlâ kama alanım var ve riskli gebelik olarak takip ediliyorum yaşadığınız sevinci çok iyi anlıyorum o an kalp atışını duyunca gözlerimden yaşlar boşaldı 16. haftaya doğru gidiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
ayib06 bbbbaaassssstttt ağladım deyince bende burda ağladım bizde 21+4 deyiz rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin çok sevindim kardeşim çok rabbim acısını göstermesin Allahım sana bağışlasın çocuklarını da karnındaki meleği de
bbbbaaassssstttt ayib06 Ahh Allah razı olsun Rabbim kimseye göstermesin herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin korusun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻❤️
bbbbaaassssstttt Hashasim2020 Amin inşallah eşimde sadaka vereceğim dedi hemen def etsin belayı hastalığı inşallah 🙏🏻
140524ba bbbbaaassssstttt yaa valla gözlerim dolu dolu okudum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm benimde öyle riskim vardır iğne fitil derken toparladım çok şükür darısı sana olsun inşallah 🫶🤲
momtobe__ bbbbaaassssstttt hemen sadaka verin Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah. çok geçmiş olsun🤍
_kbra__kbra_ Düşük riskin varsa o kanama ara ara olur katın ağrın da olur çok dikkat etmen lazımacı şeyler çok yeme duşada fazla girme mümkünse hep yat Aynısını yengemde yaşıyo rabbim inşAllah sizinde yengeminde bebişini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bbbbaaassssstttt _kbra__kbra_ Amin inşallah 🙏🏻 Allah razı olsun isteyen herkese Rabbim bebeğini sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻