honey PinarCor 😁😁siz kaç hafta kaç kilo :) ya benm boyun baya uzun o yüzden kilo aldığımı anlamıyolar ama 16 haftada 6 kilo çok almışım 😬 Millet 20.haftada 2 kilo falan almış ☺️
denizannee Askkokuluyavrum aslında şey ben en son 15+4te gittim 60 çıktım 54le hamile kalmışım sen yine iyisin benden 😅😅
Askkokuluyavrum denizannee sen zayıf hamile kalmışsın keske bende 54 la hamile kalsaydım kesinlikle 20 kilo almayı göze alırdım ki anca suan ki kiloma gelirdim 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Gunes05 23 hafta henuz almadım. Kustugum için 5 kilo vermiştim. Verdiğim kiloları alıp aynı kiloma geldim. Biraz göbeğim var. Görenler hamile olduguma inanmıyor. Ya da yeni mi diyorlar😂
Ayserhnckn Bende 20 haftalığım 3-3.5 arası değişiyor şu an ama aldığınız kiloları bu kadar dert etmeyin kimisi çok kilolu başlamıştır daha az kiloyla bitirir kimisi çok zayıf başlamıştır yediği yarar. Ben çölyak hastası olduğum için hamur işi yiyemiyorum ama tatlı şeylerde hiç engel koymadım önüme vücut bu kadarı depoladı. Hem aldığımız kilolar yerleşmiş kilo olmayacak belki de çoğu ödemdir doğumdan sonraya 1 ay da atarız gider 🤗 çok aşırıya gitmediği sürece dert etmeyin bebeğin koşturmasına verilir zaten kilo 👶🏻😁
Dilan123 kbrhsyn ah bir bilsemm tüm yorumları okuyorum kendime yakın varmı diye destek arıyorum resmen😂😂🤦🏻♀️ Ben dikkat etsemde alıyorumm