alpkerem26 Ben de 10 haftalik hamileyim bir oglum var suan kiz hissediyorum ve ruyamda da kiz gordum ama etraftakiler yine erkek diyor sabirsizlikla bekliyorum doktorun ne diycwgibi ama önceligimiz saglik tabiki🙏🏻❤️
Bumah priencessgirlmom kız hissediyorduk eşimde bende hep kız dendi 19. Haftada erkek dendi oğlumuz oldu hatta kız içinde alışveriş yapmıştık😀😀
Bumah priencessgirlmom evet canısı doktora guven ona göre alışveriş yap yoksa elinde kalır bizim gibi😀
senaakck Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kız hissettim, hep kızım olucakmıs gibi içime doğuyordu çevremdeki herkes erkek dedi sonuc kız 😆🌸
rabiisso priencessgirlmom hissetiğim oldu. İkinci hamileleiğim herkes kız dedi ben erkek dedim. Sonuç erkek. Hayırlısı olsun dedik 😌
sehertanyeri priencessgirlmom ben hep kız hissediyorum belirtilerim rüyalarım hissiyatım her şey ama son kontrolde doktor erkek dedi detaylıyı bekliyorum ikna olmak için 😂
beyzzsenturkkk priencessgirlmom bu 2. gebeliğimde şey dedim allahım ben kız mı erkek mi olduğunu çok merak ediyorum bana rüyamda gösterebilir misin hamilelerin duası kabul olurmuş geri çevirme kızsa pembe erkekse mavi bişey görsem yeter dedim o gece önce görmedim sonra ki gece tekrar dua ettim uyudum o gece annem bana bi poşet pembe kıyafet veriyordu ama nasıl mutlu uyandım sonra ki gece ise bi doğum günü partisine katılmıştım herşey pembeydi pastalar balonlar o zaman anladım inandım kimse bana inanmadı ama benim dua çoktan kabul olmuştu 🥹🤍