ferimahh 8 haftalığım 1,5 kilo aldım. Ama gün sonu 3 kilo almış gözüküyorum. Şişkinlik mi bu bilmiyorum ama aç karnına 1,5 kilo almışım.
dgngr ferimahh benim çok gazım var bazından beri. İştahım da arttı. Regl olamıyorum onun şişkinliği var. Yapıdan yapıya değişir bence. Ben aldım.
ozlmakmhmt ferimahh ilk haftalar almak yerine verdim şimdi haftada 2 kilo aliyorum sekerim normal çıktı bebek iri sebep ne bilmiyorum ama yemeyi seviyorum
urasserife neslihanttk ay bende öyleyim ama diyete başladım gebelik şekeri de olunca Yürüyüş yapmaya başladım mutsuzum 😂
lotusflowers İlk haftalardan başladı çünkü 6 haftalıkken bulantılar başladı ve insanlar yiyemezken ben sadece yiyince bulantım azalıyodu. Bu yüzden gerçekten canım istemesede çok yedim. Sonra midem büyüdü. Şu an gece iki kere açlıktan uyanıp bişeyler yiyip geri uyuyorum
ferimahh @neslihanttk inşallah doğumdan sonra sağlıcakla verirsiniz. Kusma bir şey oldu mu ilk haftalarda.
ferimahh @dgngr bende de gaz var ondan olabilir karnım çok şişiyor yiyince. Bulantı falanda çok şiddetli olmadı kusma falan da yok. Yiyorum şişiyorum onun yerine 😂
bezelyemm ferimahh ilk çocuğumda kusmaktan kilo vermiştim ilk 4 ay 8 kilo verdim . Verdiğimi saymazsam 20 kilo aldım sonrasında o kadar kusmaya 😂😂😂😂 bu iki numara 10+2 kusma vs herhangibi hamilelik belirtim yok 2 kilo aldım şuan ilerde ne olur bilmiyorum 😂
Cicilininkini ferimahh bende kusmaktan 7kilo vermiştim 74le hamile kalıp 67 68lere düşmüstüm 31de 80i görüyordum 32+4oldum 2kilo yine verdim 1haftadr kusuyorm yine diye 78le kaldım
Necc86 Bende 71 ile başladım 64 e kadar düştüm. Şimdi 15 haftalık olucaz iştahım artmaya başladı. Bakalım kaç kilo ile doğum olacak😄🥰