[silindi] nevinbulyaman bence canım her an olabilir seninki yumurtlaman banada bakabilir misin https://www.hizliresim.com.tr/i/RU5EXl
Beray-liya Bir1kelebek bugünkü testimi henüz yapmadım, komşuda çay içtim diye üstünden biraz zaman geçsin dedim, yapınca atarım
Bir1kelebek [silindi] değişiyor canım bende bazı aylar 14-15 yumurtladım sonra bi ara 18-19 bile oldu değişiyor yani☺️
Bir1kelebek nevinbulyaman canım bu yumurtlama gözüküyor bak önceki testin de t çizgisi daha açık renk amaburda neredeyse sanki bi tık daha koyu bile duruyor bugün yarın öbür gün mutlaka değerlendir 😍🥰 inşaAllah tutarr
Beray-liya rosse16 nasip bu işler bir daha anladım. Yakın arkadaşım korunduğu ve istemediği halde 2 aylık gebe olduğunu öğrendi 🙆♀️
rosse16 Beray-liya evet benim kız kardeşim de korunduğunu rağmen gebe kaldı günlerce ağladı niye oldu diye nasibinde varmış napalm
Beray-liya Bu da bugünün testi, emin olamadım yumurtlama devam mı ediyor yoksa çatlamış mı. Akşam üzeri başlayıp devam eden şiddetli sağ kasık ağrım var, beraberinde kremsi sulu akıntı oluyor