nilikomunannesi Merhaba herkese 2 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadan fazladır kötü kokulu bir akıntım var doktorum gnomax xl kullan dedi birde flaggy diye bir hap söyledi ama gynomax xl de emzirenler kullanmasın yazıyor bilemedim yani
Gokturkmom_ nilikomunannesi fitili emzirirken kullandım sıkıntı yaşamadım,akıntıyı tamamen bitiriyor.
tahamommy Gokturkmom_ nasıl bir akıntıydı acaba, benimde doğum yapalı 3.5 ay oldu kokusuz ama sarı renkli ve bazen su gibi oluyor ama doktor hiç bişey demiyor buna benzer miydi acaba
ilaydaguncann Gokturkmom_ merhaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum şuan da emziriyorum,fitili kullandınız mı siz emzirirken?
Gokturkmom_ tahamommy Evet benzerdi hiç geçmiyordu sürekli oluyordu geçsin bitsin diye verdi fitili yoksa enfeksiyon vs yoktu
nilikomunannesi tahamommy evet sarı renkliydi bazen de su gibi oluyordu bazen yeşile dönük fitili kullandım koku kesildi gibi sanki hapı da aile hekimine yazdırmadan vermiyolardı ona henüz başlamadım ama inşallah fitil de etki etmiştir
tahamommy Gokturkmom_ ay bende tekrar gideyim o zaman ya geçer diyip durdu ama geçmiyor ve çok rahatsız edici
nilikomunannesi tahamommy kendi kendine geçecek gibi bir şey değil ya bende 2 hafta bekledim geçer diye en son yazdım doktoruma