hilu Bir1kelebek ederim tabii ki inşallah yakın zamanda nasip olur stresine girmeyin hiç o da etkiliyormuş çünkü yani siz daha iyi biliyorsunuzdur gerçi ama
Bir1kelebek hilu evet ya öyle stres etkiliyor sende rahat ol bencee eminim bebeğini gördüğün an ona aşık olucaksınnn🥹🥹😍
priencessgirlmom hilu ben de de o his olmamıştı ilk gebeliğimde hatta kızım doğduğunda bile hissedememiitim herhangi bi duygu ne zaman ki 1 yaşına falan geldi o zamandan sonra çok hassaslaştım hissetim. Şimdi ikinci kızım geliyor bunda şok heyecanlıyım hareketlerini vs hissedince mutlu oluyorum durmadan usg fotosuna bakıyorum ilkinde bence bendeki korkular ağır basmıştı
-Cennetkusuannesi- hilu instada bir kadında böyle video çekmişti adını bilyorum da oda aynı siz gibi hiç birşey hissetmiyormuş taa ki doğduğu o ilk an ozaman hissettim o heyecanı ozaman yaşadım diyordu oyuzden herkeste farklı olabilir bence hiç sıkıntıya sokmayın kendinizi
eed21 Ben sizi anlıyorum. Evet heyecanlanıyorum dokunuyorum ama saatlerce karnımı okşamıyorum ne bileyim çok tuhaf. Kaygılarım çok fazla onun için çok endişeleniyorum ama işte korkularımız vs bence bize o heyecanları daha kısıtlı yaşatıyor bazı haftalar daha yüksekti ama son birkaç gündür o kadar korktum ki ona bir şey olacak diye sadece ağlayabiliyorum. Bence bu bizim eksik ya da kötü anne olduğumuzu göstermiyor sadece çok tecrübesiziz ve duygularımız çatışıyor. Sağlıkla kavusalim inşaAllah
Nzlelms hilu herkesin duygu ve dusunceleri ayni olmayabilir. Böyle hissetmenizin nedeni bilincaltina dayanjyor olabilir. Kendi annenizle iliskiniz nasil? Evliliginiz nasil gidiyor? Isteyerek mi anne oldunuz?
Petibor hilu bu hiç kafaya takılacak bir durum değil, ben de öyle hissetmemiştim romantikleşemedim diyelim başlarda. Hormonlar da çok etkiliyor herkesin süreci de bir değil hamilelik ilerledikçe gelecek o duygusallık. Sonrası bir ömür sevdalık zaten. Akışına bırakın. 🩷
ebrudefnee hilu belki hazır değildiniz psikolojik olarak anne olmaya ondan olabilir ama inşallah doğduğunda kucağınıza aldığında bu düşünceler geçer
mombabydad hilu merhaba sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi geldi. Herşey birebir aynı bendede. 31 haftada böyle olmal benide korkutuyor :(
momyflow hilu ilk hamileliğimde bende aynıydım taaaki kucağıma alana kadar kucağıma alınca o annelik duygusu otomatik yüklendi sanki bambaşka bi duygu🥲
prs_99100 Yaşadığın duyguyu çoğu kadın yaşıyor anormallik yok. Bana da bazen çok hevessizsin diyorlar ama ben sadece akışına bıraktım her şeyi. Arada heyecanlanıyorum evet ama çoğu zaman bu ‘normal’ bi süreç hayatımın sıradan bi parçası gibi düşünüyorum bu yüzden çoğu zaman heyecansız oluyorum.
Zehrailly hilu Yani aslında karnımdaki hareketleri beni çok mutlu ediyor ama asıl mutluluğu size annii diye seslendiğinde yaşıyorsunuz bence Allahım oğlum her annii dediğinde mutluluktan uçuyorum 🥹
twinsmomee hilu maalesef yaşamadım, ilk gebeliğimde çok istemiştim ve o zaman gerçekten heyecanlı ve hevesliydim su an planlı olmayan bi gebeliğim var 9 haftalık ama hala hiçbir şey hissetmiyorum sevinemedim bile