yasemincel65 vanilya_kokusu_ bel ağrısı bacak ağrısı çok olyor böyle sanki yanıyor gibi değişik yaa bir de en rahat çoraplar bile oturuyor bacağıma ayağıma ben nasıl böyle şiştim diye hayret ediyorum 💅🏻😝
tugbaustuntas yasemincel65 hastayken emin ol hiç nefes alamıyorsun ay gerçekten o kadar zorluyor ki benii
yasemincel65 unlu0801 peki düzensiz ise ve de şiddeti stabilse herhangi bir tehlikesi olur mu bazen korkuyorum 😧
tugbaustuntas yasemincel65 sağol canım kendine dikkat et vitaminlerini düzenli kullan meyve ye c vitamini al sakın hasta olma öldüm öldüm dirildim resmenn
yasemincel65 Es07 sabah vardı biraz sürdü sonra durdu öğleden sonra oldu gibi şu anda rahatım Allaha şükür bir de dün gece olduydu bilemedim anlam veremedim neyin ağrısı düye 🥹🥹
yasemincel65 Es07 en son üç hafta önce gittiydim o zaman da rahattım sancılar daha dün başladı haftya yğne gidicem bakalım ne diyecek
Es07 yasemincel65 günde 5 geçiyor mu sancı Sıklığı kaç dk önemli bunlar Ama bence acile git sancıysa eğer
Es07 yasemincel65 Sen kontrole gidince doktoruna durumdan bahset Nst vaktin gelmiş artık sancı ölçümü önemli
Es07 yasemincel65 Çok uzun aralıklı gidiyorsun Benim doktorum her hafta çağırıyor Devlette de 2 haftada diyorlar diye biliyorum
yasemincel65 Es07 balla bana üç hafta sonra gel dedi randevu aldım sonra zorunlu iptal etmişler nir daha zor buldum bir sonrali haftaya 🥹🥹🥹