Defnee__ 2 buçuk yasında kızım var korunmadığım halde çocuğum olmuyor ne yapmam gerek doktor sıkıntı olmadığını diyor 2 senedir istiyorumm ilişki den sonra hemen kalkmalı mıyım
Bglmmrn Defnee__ benımde 1 senedir olmuyo 2 ay çatlatma iğnesi yaptırdım yine olmadı eşimden test istediler oda göreve gittiği inşallah bi türlü denk gelmedi bende hafta içi rahim filmi çektirecem korkuyorum ama acısız bir işlemmiş
Busraaaakkk Defnee__ Vitamin değerleriniz çok önemli bi baktırın derim. Magnezyum d vitamini falan kullanmak gerek. Folik asite başlamış olmanız lazım. Ovülasyon testi mutlaka öneririm belki de yumurtlamayı es geçiyor olabilirsiniz. 1 sene olmaması normal kabul ediliyor zaten. İlişkiden sonra da mümkünse hiç kalkmayın :)
bsrelif Doktora görün canım tüplerin yorulmuştur, yumurtaların yorgundur inan bir çok sebep var. Rahim filmi çektirenlerin çoğu hemen hamile kalıyor
gzdnr1606 Defnee__ ağrısız bir işlem ben gün ortasında gidip rahim filmi çektirip güne devam etmiştim gezmek yürümek vs sorun olmadı. Rahim filminden 1 ay sonra hamile kaldım. Şimdi 3 buçuk yaşında oğlum 2 yaşında kızım ve 26 haftalık kızım var.
gmz585 Bende 6 aydır 2. İstiyorum kızım altı yaşında insan bi çocuğu olu ca ikimci de kolay hemen olacak sanıyor öyle olmuyomuş